Over mij

Welkom op deze website. Hier kom je ’t een en ’t ander te weten over mij. Grote of kleine dingen in mijn leven, waar ik gelukkig van wordt, wat ik doe in mijn vrije tijd… je vindt het hier!

Ik ben geboren op 6 oktober 2002 te Gent. Sindsdien woon ik al heel mijn leven lang in Massemen samen met mijn ouders Heidi (zij heeft zelf ook een blog!) & Piet, mijn 3 broers Wannes, Ward en Seppe en onze 2 katten Pluk* en Pluis*. Ik ging hier in Massemen naar de lagere school en ging daarna naar het middelbaar op het Sint-Gertrudiscollege in Wetteren. Nadat ik daar afstudeerde koos ik ervoor om Digital Arts & Entertainment te studeren in Kortrijk. Dat duurde minder lang dan gehoopt, want na 1 semester ging het DAE-boekje alweer dicht. Ondanks dat was ik nog niet klaar in Kortrijk. Ik vond een nieuwe richting die me veel beter lag, namelijk Netwerkeconomie. Ik begon in het 2e semester met een aantal vakken van netwerkeconomie. 1 daarvan werd een herkansing, maar ik koos ervoor om die niet mee te doen. Zo had ik eindelijk die ‘lange vakantie’ waar ze altijd over spreken als je uit het middelbaar vertrekt. Want die beloofde ‘lange vakantie’ viel voor mij en veel anderen in het water door Covid-19.

Die zomer koos ik volledig voor het jeugdwerk. In juli ging ik op jinreis met de scouts. Dat was het laatste scoutskamp dat ik als lid mee deed. In augustus ging ik dan als leiding op kamp, en dat voor maar liefst 20 dagen. De eerste 12 daarvan waren mijn eerste scoutskamp als leiding, en de 8 dagen die daaarop volgden werden gevuld als moni bij Kazou.

Ondertussen is er weer een jaar gepasseerd, en zijn er weer tal van kampen en reizen gepasseerd. Als ‘grote broer’ mee op de sportieve bezinningsdagen van mijn middelbare school, (weeral) als moni bij Kazou en als leiding bij de scouts.

Anno september 2022 is het eerste jaar van de bachelor afgerond en heb ik een vak van het tweede jaar ook al achter de kiezen.